Linkkejä levynkeräilyyn, osa 2Tervehdys!
Jatketaanpa tuolla Microsoftin puolella aloitettua linkkisarjaa täällä toisen titaanin puolella. Näyttäisi jatkuvan kohdasta, jossa suosikeista löytyviä hollantilaisten levykauppojen sivuja tulee nosteltua päivänvaloon.
  • Essential Dance Music: Aika hapokasta, mutta hyvin tanssittavaa (sanoo mies, joka häissäänkin tanssi Popedaa...). Alan harrastajille varmasti mielenkiintoista matskua tarjolla.
  • Elvis on Holiday: Pelkkä nimi saa virtuaalikorvat hörolle! Taitavat olla erikoistuneita jukebox-levyihin. 20.9. messuille muuten oli tulossa parikin jukeboxeja kauppaavaa myyjää, mutta 21.9. keräilytapahtuman peruuntumisen vuoksi taisivat jättää väliin.
  • Cyberrecords: Kokoelma on myynnissä, mutta sivut ovat myös hevisti rakennustyömaalla. Jotakin mielenkiintoista silti keskeneräisissä linkeissä vilahtaa...
  • Still Life Vinyl antaa toivoa vinyylin uudelleen tulemiselle. Tosin viime vuosina vinyyli on tullut kuin sade, mikä on ollut esimerkiksi journalistien suosikkipuheenaiheita messuista keskustellessa. No, onpa sitä moneen tupaa tullutkin.
  • Puolityhjät tynnyrit: Metro livestä löytyi tällainen vinksahtanut blogi, jossa ei vielä näytä paljoakaan tavaraa olevan. Onkohan kirjoittajalta aiheet huvenneet...;)

Muttamutta, vilkuilkaapa levymessu-blogeja aika ajoin. Ja kutsukaa oheisten linkkien myyjät kotimaan messuillekin piipahtamaan, jos kauppaa käytte. Tai muutenkin. Nähdään la 20.9.08 Hyvinkäällä. Moi!

MT

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musa- ja levymessut Ideapark su 23.9.18

Levymessut Hyvinkää la 5.5.18