Linkkejä levynkeräilyyn, osa 2Tervehdys!
Jatketaanpa tuolla Microsoftin puolella aloitettua linkkisarjaa täällä toisen titaanin puolella. Näyttäisi jatkuvan kohdasta, jossa suosikeista löytyviä hollantilaisten levykauppojen sivuja tulee nosteltua päivänvaloon.
  • Essential Dance Music: Aika hapokasta, mutta hyvin tanssittavaa (sanoo mies, joka häissäänkin tanssi Popedaa...). Alan harrastajille varmasti mielenkiintoista matskua tarjolla.
  • Elvis on Holiday: Pelkkä nimi saa virtuaalikorvat hörolle! Taitavat olla erikoistuneita jukebox-levyihin. 20.9. messuille muuten oli tulossa parikin jukeboxeja kauppaavaa myyjää, mutta 21.9. keräilytapahtuman peruuntumisen vuoksi taisivat jättää väliin.
  • Cyberrecords: Kokoelma on myynnissä, mutta sivut ovat myös hevisti rakennustyömaalla. Jotakin mielenkiintoista silti keskeneräisissä linkeissä vilahtaa...
  • Still Life Vinyl antaa toivoa vinyylin uudelleen tulemiselle. Tosin viime vuosina vinyyli on tullut kuin sade, mikä on ollut esimerkiksi journalistien suosikkipuheenaiheita messuista keskustellessa. No, onpa sitä moneen tupaa tullutkin.
  • Puolityhjät tynnyrit: Metro livestä löytyi tällainen vinksahtanut blogi, jossa ei vielä näytä paljoakaan tavaraa olevan. Onkohan kirjoittajalta aiheet huvenneet...;)

Muttamutta, vilkuilkaapa levymessu-blogeja aika ajoin. Ja kutsukaa oheisten linkkien myyjät kotimaan messuillekin piipahtamaan, jos kauppaa käytte. Tai muutenkin. Nähdään la 20.9.08 Hyvinkäällä. Moi!

MT

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Levymessut Ulvila su 4.3.18

Levymessut Hämeenlinna la 14.4.18